Až svatební zvony zazní

16.06.2013 20:52

Tak konečně! Já věděla, že ještě existuje! I když mě v první chvíli vyděsilo, co je to za podivnou žlutou kouli na obloze. Ale po těch všech škaredých dnech zase svítí sluníčko a mě první co napadlo je, že s blížícím se létem, se blíží i čas svatební. Opravdu, v létě se najde snad nejvíc bláznů, kteří si s upocenými čely řeknou své ANO, zakrojí poloroztečený dort a z posledních sil si zatančí svatební tanec....nechápu, to....no vlastně chápu, já to měla úplně stejné :-D

 

Potřeby:

ženich

nevěsta

svatebčané

 

Pomůcky:

stříbrný drát

korálky

tenká stuha

lepící perlička

paměťový drát

kleště

tavná lepící pistole

 

A začneme pěkně alkoholem :-D V létě se nejlépe pije, opice skáčí na svatebčany extrémně velkou rychlostí a je potom větší sranda se dívat na svatební video :-D No ale teď už vážně.

Zkusíme vyrobit srdíčka, která budou zdobit skleničky svatebčanů. Ze silnějšího stříbrného drátu vytvarujeme pomocí rukou a kleští malé srdíčko.

Vezmeme si tenčí drát a několikrát omotáme kolem srdíčka, potom budeme pokračovat tak, že navlečeme malý korálek, spustíme ho až ke kostře srdíčka, tenký drátek 2x omotáme a zase navlečeme korálek....takto pokračujeme až je celé srdíčko okorálkované. Práci s drátkem ukončíme opět jeho několikerým otočením kolem kostry. Na srdíčko tavnou lepící pistolí nalepíme tenkou mašličku a do jejího středu nalepíme perličku.

Následně je už na výběru zda toto srdíčko pověstí nahoru na skleničku nebo ho přiděláte na paměťový drát a ozdobíte jím nožku skleničky.

Další možnost je navléct na paměťový drát několik větších perliček a mezi ně přidělat na kroužek malé srdíčko. Takto opět můžete ozdobit nožičku skleničky. Pokud zvolíte různou barvu korálků, můžete ozdobu na skleničku dát všem svatebčanům a potom se nemůže stát, že jeden bude pít ze skleničky druhého apod.

 

Diskusní téma: Až svatební zvony zazní

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek