Kousací pavouk

30.04.2014 19:02

Tak už se nás zase snaží zbavit tím, že nás upálí. Opravdu jsem zásadně proti tomuto svátku, jelikož žádný muž nemá ani ponětí kolik práce dá úprava zevnějšku čarodějnice. Musíte si nechat od zubaře vytrhat alespoň dva, lépe však alespoň čtyři, zuby. Každé ráno si musíte pečlivě zacuchat vlasy. Studujete spoustu ukrutně chutných lektvarů, které potom vaříte pro své blízké a neznámé v okolí. Chováte většinou černou kočku (zajímá vůbec někoho, že i čarodějnice mohou mít alergie na kočičí chlupy?) a zaneřádit svou chýši dá taky pěkně zabrat. Největšími kamarády z řad zvířecích jsou ovšem pavouci. Tato malá, milá, osminohá, chlupatá stvoření. A tak si pojďme jednoho kousavého chlupáče vyrobit.

 

Pomůcky:

černý a bílý tvrdý papír

černý fix

černé chlupaté drátky

tavná lepící pistole

nůžky

tužka

bílé gelové pero

Na černý papír nakreslíme ovál, na bílý dva menší kruhy a vše vystřihneme. Bílé kruhy nalepíme na jednu část černého oválu a do každého kruhu nakreslíme černým fixem kolečko.

Tímto jednoduchým způsobem nám vznikl základní tvar pavouka. Ze zadní strany nalepíme čtyři a čtyři černé chlupaté drátky jako nohy a necháme lepidlo, aby dobře zaschlo a zatvrdlo.

Pod oči nakreslíme gelovým perem pusu a pod pusu ostrými nůžkami vystřihneme tři otvory.

Do těchto otvorů potom necháme dítě, aby vložilo prsty, čímž pavoukovi vzniknou zuby. Tímto jednoduchým pavoukem můžete třeba dozdobit svůj čarodějnický kostým při sešlostech.

Kousací pavouk

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek