Jak se peče kolegyně

26.04.2013 12:35

Je tomu asi šest let, co jsem ke konci dubna pojala vysloveně nesympatie...asi v tom období jsem se totiž stala členkou čarodějnického spolku. Kde se v lidech bere tolik zloby, že dokáží na pochybně založeném ohništi upálit tak veselé a mírumilovné stvoření, jako je čarodějnice? Sama to občas nechápu a tak jsem vymyslela alternativní řešení jak dodržet zvyky a zachovat posledních pár čarodějnic v Čechách :-)

 

Pomůcky:

vařečka

barevné papíry

černá látka

špejle

lýko

lepidlo

tavná lepící pistole

nůžky

korálky

černý fix

akrylové barvy

 

Vařečku a větší korálek nabarvíme zelenou barvou (zajímalo by mě, kde se vzalo to, že čarodějnice jsou zelené...když se podívám do zrcadla, tak tato barva tedy rozhodně neodpovídá). Až korálek uschne, přilepíme k němu pomocí lepící pistole menší (jako bradavici) a vše nalepíme na vařečku jako nos.

Na bílý papír nakreslíme oči, vystřihneme a nalepíme. Obočí a pusu dokreslíme přímo na vařečku. Z černého papíru vystřihneme klobouk a dozdobíme žlutým pruhem. Vlasy vytvoříme tak, že z lýka nastříháme několik stejně dlouhých kousků a tavnou pistolí nalepíme.

Potom zabalíme vařečku do kousku černé látky a přilepíme koště vyrobené ze špejle a lýka. Tuto čarodějnici pak můžete symbolicky klidně upálit, to ani ochráncům čarodějnic vadit nemůže.

Diskusní téma: Jak se peče kolegyně

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek